Waar 1 deur dicht gaat, gaat een ander open.

Waar 1 deur dicht gaat, gaat een ander open.

Waar ik mij vorig jaar aanmelde bij een initiatief groep voor Tiny Houses in gemeente Schagen en wat tot op de dag van vandaag mijn nr 1 woonlocatie was, blijkt de provincie al een jaar geleden tegen deze locatie te zijn geweest, maar heeft de gemeente ons toch een omgevingsvergunning in laten dienen en is er een CPO vastgelegd bij een notaris… een jaar.
En nu… wel wat geleerd, maar geen locatie 😔
That sucks.

Fijn nieuws, is dat ik dit jaar, wel weer met de edelstenen afreis naar Lorelei 😁
In welke vorm dat door gaat, zie ik vanzelf wel.
Thema dit jaar; Aquarius.
Altijd veranderlijk, voorloper in transformatie, vrijheid beminnend, vaak onbegrepen, maar altijd een uitgesproken mening.
Dat ben ik toch? 😇
Wat ga ik er brengen?
Mijzelf ♥️
En anderen helpen met deze energie en de man/vrouw dualiteit of balans in de vrouwen waar te nemen en met de edelstenen of workshops eventueel te helpen.