Voor-jaar

Voor-jaar

De klok is nog niet eens vooruit, maar het weer en de natuur laten langzaamaan zien waar we heen gaan. De zon komt meer tevoorschijn. Net als de dieren en de lente kleur van de planten.

Voor het natuurlijk ritme van de mens is dit ook de tijd om weer meer van de naar binnen gekeerde winter, steeds meer van jezelf te gaan laten zien, eropuit te trekken en je innerlijk vuurtje te volgen.

Plannen maken voor waar je graag bij wilt zijn dit jaar, is soms nodig. Maar als je weg kan blijven van wat jou niet bekrachtigd, of daar naar kan kijken en het dan kan laten, brengt je meer op de weg van je eigen vuurtje en wat het beste is voor jou.

Voor mij betekent dat, dat ik mijn edelstenen voor op beurzen en festivals tevoorschijn haal, ze schoonmaak en lekker ga shoppen voor nieuwe.
Juist met de veranderende energie op aarde op dit moment, kunnen edelstenen je helpen om je eigen energie fijn te houden.
Mocht je behoefte hebben aan een bepaalde steen, dan hoor ik dat graag en kan ik ernaar op zoek.
Mijn eerste shop dag staat gepland op vrijdag 18 maart.

Mijn agenda raakt namelijk heerlijk gevuld met fijne evenementen;
Yoga Retreat Vinkeveen
SpringFlower (voorheen Lente Lorelei/Persephone)
MOEN festival (voorheen ouders natuurlijk beurs)
Lorelei Vrouwenfestival

Beperkende gedachten

Hebben we die niet allemaal? Maar wat als deze niet van jou zijn… of gemanipuleerd kunnen worden???

Zo betrap ik mijzelf erop, dat nu de zon weer meer gaat schijnen, ik daar erg door aangetrokken word. Maar er een stemmetje in mijn hoofd komt die dan zegt; “ja, pas op… de zon is helemaal niet zo goed voor je…”
Ingekleurd door meningen van anderen, reclames en dat de zon niet meer zo aanvoelt als vroeger

Als ik dan ga voelen in mijzelf, wat ik eigenlijk echt nodig heb, zijn de zonnestralen die mijn huid verwarmen, een beetje kleuren en de aanmaak van vitamine D. De zon is helemaal niet slecht. We hebben haar nodig. Zoveel als voor jou goed voelt.

En wil je je dan toch ‘beschermen’, kies dan voor natuurlijke producten als van Moira Natuurvrouw ipv de chemische spullen van de drogisterij.

GENIET VAN DE LENTE!